Geef je laptop een boost

Een laptop, wie heeft er tegenwoordig geen een? Een van de eerste dingen die de gemiddelde laptopbezitter doet na installatie, is het bureaublad naar eigen idee in te richten. Een mooie foto als achtergrond, de programma’s duidelijk geordend en eventueel ook nog ludieke iconen. Maar waarom wordt de buitenkant van de laptop niet aangepakt? De meeste laptops, of notebooks tegenwoordig, zijn glad en zwart of donkergrijs. Niet echt inspirerend. Daar komt verandering in met Boost ID.

Je gaat online naar www.boostid.nl en in drie eenvoudige stappen ontwerp je een nieuwe ‘huid’ voor je laptop of voor die van je vriend, vriendin, collega, vader, zus, enz. Kies het formaat van je laptop, kies een foto of tekening uit je eigen bestand, eventueel nog in of uitzoomen. Tevreden met het resultaat? Bestellen maar.

Ben je niet zo creatief of heb je geen geschikte foto’s? Dan kun je er ook voor kiezen om een van de  standaard, maar toch niet alledaagse, prints te nemen. Er is keuze uit maar liefst 63 verschillende printjes.

prijs: vanaf € 14,95 | bron/foto: boostid.nl

Lees ook:Geef je laptop een nieuwe look!
Lees ook:Pimp je Macbook!
Lees ook:Maak een uniek kwartetspel
Lees ook:Laptop undercover
Lees ook:Smart Pebbles | veelzijdige jellybeans gadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.