Iedere man een perfecte kok

Wanneer ik uit mijn werk kom, vind ik het heerlijk als mijn man in de keuken staat. Meestal heb ik wel zelf bedacht wat wij gaan eten en ook de boodschappen er al voor gedaan. Toch is het fijn als ik niet zelf de keuken meer in hoef te duiken na een lange werkdag. Met dit boek van de Thema Company, krijgt je partner wellicht net dat extra zetje in zijn rug om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Beschrijving
Marcus Polman ging op zoek naar de beste experts voor 33 basisrecepten, van gehaktbal tot pasta en kreeft. Aan de hand van een duidelijk stappenplan leggen ze uit hoe je het gerecht op ultieme wijze maakt. Ook veel praktische tips, zoals hoe je de juiste wijn of olijfolie kiest. Ook de onervaren kok kan met dit boek de blits maken in de keuken. 

prijs: € 14,95| bron/foto: themacompany.nl

Lees ook:Creatief vernietigen
Lees ook:The comeback van Lipsmacker?
Lees ook:Sprookjes zonder woorden
Lees ook:Foodloversguide voor (food)lovers
Lees ook:Wie wil oogsten, moet eerst zaaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.