Wie wil oogsten, moet eerst zaaien


Het ijs ligt nog in de sloten en de grond is nog hard bevroren, maar binnenkort zal toch echt de lente weer aanbreken. Als je van plan bent een moestuin aan te leggen dit jaar, dan moet je je nu goed gaan voorbereiden. Welke groenten wil je dit jaar oogsten, wanneer moet je gaan zaaien of planten en hoe zorg je dat de grond de juiste voeding biedt aan je jonge gewassen?

Gelukkig hoef je zelf het wiel niet uit te vinden, dat hebben anderen al gedaan. Het enige dat je moet doen is het juiste boek bestellen en dit goed doorlezen. Bijvoorbeeld het boek ‘Jouw moestuin’ van Clare Foster,redacteur van House & Garden.

Beschrijving
In deze praktische en eenvoudig te gebruiken gids vertelt Clare Foster je alles wat je nodig hebt om een overvloedige oogst van je stukje grond te halen. Hoe je de grond maximaal kunt benutten en wat je het beste kunt zaaien en planten. Met dit boek ben je voor je het weet je eerste oogst aan het binnenhalen,. Binnen een paar maanden nadat je begon zul je van lente tot herfst de vruchten van je werk blijven oogsten.

prijs: € 17,50 | bron/foto: bol.com

Lees ook:Creatief vernietigen
Lees ook:Zelf een boek schrijven met Keri Smith
Lees ook:Bollen in een mand
Lees ook:Geef gezond, geef een appel
Lees ook:Sinterklaasboeken voor 5 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.