Barbie

Jongens spelen met auto's en meisjes spelen met poppen. Ouderwets? Nou, al die barbies waarmee je je dochter hebt overladen, kunnen nog een keer van pas komen. Wat dacht je van 111.000 pond (164.000 euro)?

Bij het beroemde veilinghuis Chirstie's in Londen zijn afgelopen week 4000 barbies geveild. Deze barbies kwamen uit een Nederlandse privecollectie van moeder Ietje en dochter Marina Raebel. De barbie collectie, die ze in 40 jaar hebben opgebouwd, is voor record bedragen geveild. Voor een barbie uit 1965 is door een liefhebber 9.000 pond betaald. Barbie was dan wel gehuld in Midnight Red. De zeer zeldzame Barbie No 1. uit 1959, ging voor 2.880 pond onder de hamer.

Dochter Marina heeft besloten de barbiecollectie te veilen nadat haar moeder Alzheimer heeft gekregen. "Een moeilijke beslissing. Ik ben blij en emotioneel, maar ook wel een beetje verdrietig", zo zegt dochter Marina.

Dus alle lieve ouders van Nederland: toch maar weer een barbie voor de verjaardag van dochterlief?

Bron: Ananova Foto: Flickr.com

Lees ook:7-jarige krijgt liposuctie voor kerst
Lees ook:Wat je als moeder allemaal fout kan doen
Lees ook:Wie het breed heeft
Lees ook:Kim Kardashian houdt trouwring
Lees ook:Chocolade cadeau!

Eén reactie op “Barbie

  1. Karin Hulsebosch

    Hallo Sandra,

    Het bericht waarop jij reageerde is van september 2006 en geplaatst door mijn voorganger. De link die erbij staat bestaat niet meer. Ik kan je helaas niet verder helpen.

    Karin

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.