Kim Kardashian houdt trouwring

Het is op elke voorpagina te lezen, Kim Kardashian is na 72 dagen alweer gescheiden! Haar huwelijk twee maanden geleden was enorm en over the top. Zes jurken en een hoog Walt Disney gehalte, je snapt het wel. Maar zoals een echte celebrity betaamt is ze nu dus alweer gescheiden. Waarschijnlijk had ie een sok laten slingeren. Of konden ze het niet eens worden of de muren in hun huis gebroken wit of creme moesten worden.
Maar mevrouw Kardashian, bekend van het modemerk Dash, heeft het wel mooi bekeken, want haar ring van 2 miljoen dollar houdt ze lekker zelf. Haar (ex) hubby Kris Humphries hoopte de ring weer terug te krijgen maar daar maakte de moeder van Kim direct korte mette mee. In een interview zei mama Kris Jenner: ‘eens gekregen, blijft gekregen.’ En zo gaat dat met cadeaus.
Oh en de Kardashians houden ook vol geen cent verdiend te hebben aan de bruiloft ook al werd de hele dag gefilmd voor een realityshow, zijn de foto’s voor veel geld verkocht en ontvingen ze belachelijk dure cadeaus. Volgens Kim is het geld dat is uitgegeven aan de cadeaus over gemaakt naar een goed doel en heeft ze er zo dus geen rooie cent aan overgehouden.
Pff, wat ben ik soms ook blij met een simpel, burgerlijk leventje.

Lees ook:Wie het breed heeft
Lees ook:De leukste inspiratie voor moederdag
Lees ook:Geld geven als cadeau?
Lees ook:11 Mei Moederdag! Wij helpen je op weg.
Lees ook:Chocolade cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.