De leukste inspiratie voor moederdag

Het is alweer mei en dat betekent dat Moederdag er weer aan komt. 12 mei is het alweer zo ver. Moederdag is altijd weer een leuke dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Maar wat zijn nou leuke en originele cadeautjes die je moeder echt waardeert. De hoogste tijd dus voor wat leuke Moederdag cadeau inspiratie, zodat je nog genoeg tijd hebt om je moeder te verassen.

 

 

 

Chocotelegram

De chocotelegram is een super leuke manier om je moeder een persoonlijk Moederdag cadeau te geven. De boodschap is namelijk in chocolade. Je kunt zelf een eigen tekst bedenken in 21 chocolade blokjes. Je kan kiezen uit een letter, cijfer, leesteken of een symbool. De letters zijn gemaakt van lekkere melkchocolade. De chocolade is van top-kwaliteit van het merk Callebaut. Het cadeau is daardoor niet alleen erg leuk, omdat het persoonlijk is, maar ook nog eens erg lekker.

 

Het mama boek

Het mama boek is ook erg leuk om cadeau te geven. Net zoals de chocotelegram kan je dit boek ook personaliseren. Zo komen jou naam en die van jouw moeder voor in het verhaal dat voorgelezen wordt. Zo speel je zelf de hoofdrol in het boek. Het boek is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en is 26 pagina’s.

 

 

Gepersonaliseerde Magic Mok

Er gaat niks boven drinken uit je eigen mok. Zo kun je voor je moeder een leuke afbeelding kiezen die je op de mok laat maken. Daarnaast kan je er een leuke tekst bij zetten. Ideaal voor Moederdag. Uiteraard is de mok vaatwasser bestendig, zodat je de mok niet elke keer met de hand hoeft te wassen.

Lees ook:Chocolade cadeau!
Lees ook:De leukste inspiratie voor Vaderdag!
Lees ook:Baby t-shirt met foto of tekst
Lees ook:Maak je eigen straatnaambord
Lees ook:Creatief vernietigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.