Buitenland

Hier even een kleine reminder voor de mensen die vrienden over de gehele wereld hebben: vergeet ook ook hen niet met Sinterklaas!! Zoals bekend, is het Sinterklaas feest een typische traditie in Nederland. Dus hoe attent is het als je je vrienden in het buitenland niet vergeet en hen ook een cadeau opstuurt? Ook is dit een een leuke verrassing voor je Nederlandse vrienden die hun geluk in het buitenland beproeven.

Alleen al om aan deze mensen te laten weten dat je aan ze denkt, is dit een geniaal cadeau. Ga gewoon naar de supermarkt bij jou om de hoek en sla alle Sinterklaaslekkernijen in! Dus pepernoten, speculaas, schuimpjes, chocolade letters en marsepein. Dit kan je vervolgens leuk inpakken in een jutenzak (van Zwarte Piet) en maak er ook nog een toepasselijk gedichtje bij. Et voila: de Sinterklaas survival kit is klaar! Alleen nog even naar het postkantoor en jet opsturen!

Foto: felicivin.nl

Lees ook:Wat zijn leuke sinterklaascadeaus?
Lees ook:Zelfgebakken kruidnootjes
Lees ook:Sinterklaas en Kerst even populair
Lees ook:Chocolade lamp van Alexander Lervik
Lees ook:Heerlijke chocoladelolly’s in allerlei smaken

2 reacties op “Buitenland

  1. Postbode

    kan wel aardig in de papieren lopen, zo’n poststukje verzenden. Maar voor echte vrienden heb je dat wel over natuurlijk

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anna

    Het was even zoeken, maar ik heb zo’n pakket via http://www.haalhollandinhuis.nl besteld. Ideale oplossing, hoefde ik zelf niet naar de winkel en t werd leuk ingepakt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.