Dé tip voor een origineel cadeau!

Heb jij ook altijd zo’n moeite met het uitkiezen van een goed cadeau? Valt jouw cadeau nooit echt op? Met deze tip zullen jouw cadeau’s voortaan altijd origineel zijn. 

Dé tip om de juiste cadeau’s te geven is: luister goed naar je bekende! Geeft je vriendin bijvoorbeeld aan dat ze graag haar slaapkamer wilt verven? Geef haar een blik verf met een leuk berichtje erop. Zo’n origineel cadeau zal ze ook sowieso niet dubbel krijgen!  Er is niets irritanter dan iemand die een verkeerd cadeau geeft. Geef geen badschuim aan iemand die alleen maar een douche heeft . Heb je na deze tip nog geen idee wat je moet komen (wat ik bijna niet kan geloven) dan zijn gadgets ook altijd erg originele cadeau’s, Gadgethouse heeft een erg leuk assortiment!

 

Lees ook:Hoe goed is jouw smaak?
Lees ook:Kopen moeders zelf hun eigen moederdagcadeau?
Lees ook:
Lees ook:Mannen bang voor sieraden
Lees ook:Wekker op wielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.