Kopen moeders zelf hun eigen moederdagcadeau?

Direct Research deed in opdracht van Wehkamp.nl een onderzoek naar moederdagcadeaus. Het blijkt dat veel moeders zelf betrokken zijn bij de aanschaf van een moederdagcadeau. Twintig procent kiest namelijk haar eigen cadeau en tien procent schaft het cadeau zelfs zelf aan.

Verder komt er uit het onderzoek dat ruim 80 procent van de Nederlandse moeders een persoonlijk cadeau krijgt en 55 procent een verrassend cadeau. Het onderzoek is gedaan onder 768 Nederlanders. Het is toch opvallend dat een deel van de moeders het zelf koopt. Tegen de mannen zou ik willen zeggen geef een leuk persoonlijk cadeau. Dan zit je altijd goed. Dit blijkt ook weer uit het onderzoek.

Bijna 90 procent van de respondenten geeft wel aan dat ze tevreden zijn over de moederdagcadeaus die ze krijgen. Niet heel gek, want een groot deel weet al lang wat ze krijgen. Verder geeft iets meer dan de helft aan dat ze geen duidelijke voorkeur hebben voor een moederdagcadeau, zolang het maar persoonlijk is. Het geven van praktische cadeaus wordt overigens afgeraden. Uit het onderzoek blijkt dat slechts 3 procent zit te wachten op een stofzuiger of strijkijzer.

Dus iedereen die nog op zoek is naar een leuk moederdagcadeau, zoek een leuk, verrassend of persoonlijk cadeau. Dan zit je altijd goed!

Lees ook:Ik ruik, ik ruik wat jij niet ruikt
Lees ook:Je kunt fluiten naar je sleutels!
Lees ook:Dé tip voor een origineel cadeau!
Lees ook:Maak je eigen straatnaambord
Lees ook:Altijd het juiste cadeau geven met een cadeaukaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.