De mok die niet morst

p6158_s14868_column_grid_12Niet alle mokken zijn gelijk geschapen en zijn niet allemaal even handig. Maar de Mighty Travel Mug is perfect voor de reis! Ze zijn te koop in twee kleuren, namelijk rood en grijs/zwart. Met de Mighty Travel Mug kunt u er zeker van zijn dat je nooit meer zorgen hoeft te maken over morsen van uw drankjes! Nooit weer – tenzij natuurlijk, je vergeet de dop erop te doen… De Mighty Travel Mug wordt geleverd in een afmeting die in alle koffiemokhouders van auto’s passen, ideaal dus.

De Mighty Travel Mug blijft op alle vlakke oppervlakten staan (zoals uw bureau) , de Mighty Travel Mug is in staat stevig te blijven staan wat je er ook mee doet. De mok is bijna onmogelijk om te kantelen , waardoor het ongevoelig is voor toevallige stoten zoals roekeloze armbewegingen . Als je dit allemaal hoort zal je vast denken dat je voor het optillen dan deze mok zeer sterk moet zijn. Dit is niet zo! Je kan de mok zonder problemen oppakken en lekker uw drankje drinken.

Voor slechts 17 euro is deze mok aan te schaffen en zult u nooit meer uw dure kleding verknallen door het morsen van koffie of andere dranken!

Lees ook:Volledige bescherming voor een iPhone
Lees ook:Houdt alle specerijen bij elkaar met de Ferris
Lees ook:Arme sloebers en geldwolven
Lees ook:iPhone DIY
Lees ook:Mannen bang voor sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.