iPhone DIY

Een goed gesprek in de kroeg bestaat al een tijdje niet meer, iedereen moet namelijk elke vijf minuten zijn smartphone bekijken. Dan kan je twee dingen doen, of je gaat tegen de trend in en koopt de John’s phone of je zorgt dat jij de allervetste smartphone hebt. En nu hoor ik je denken, die dingen lijken toch allemaal op elkaar. Maar met dit Iphone hoesje zal je je zeker onderscheiden. De DIY lijkt enorm op de officiële Iphone hoesjes, maar met gaatjes. En een naald en draad. JA, naaien maar! Heb je een creatief idee? Naai het op je hoesje. Wil je een fashionstatement maken, gebruik dit hoesje! Do It Youself is ook nog eens zeer betaalbaar en in alle kleuren, voor 18 dollar te bestellen via www.connectdesign.co.kr.

Lees ook:Handgemaakte iPhones 5 hoes in camera style
Lees ook:Bier openen met je iPhone
Lees ook:*Winnen* Retro telefoonhoesjes
Lees ook:Bestuur een robot met je smartphone!
Lees ook:*Winactie* Not a frame, the iFrame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.