*Winactie* Dutch Design waterkan

Deze Dutch Design waterkan is van het duurzame merk Well Water. Het is niet alleen een prachtige aanwinst voor in je huis, want zeg nou zelf, dit is toch megahip op tafel? Nee, er is meer. Het lijkt dat de kan van plastic is gemaakt, maar hij is totaal van mais en bamboe gemaakt, waardoor hij 100% biologisch afbreekbaar is.  Dus heel erg goed voor het milieu. En er komt nóg meer, want van ELKE kan die verkocht is gaat een deel van de opbrengst naar mensen in ontwikkelingslanden die juist water nodig hebben. Door één kan aan te schaffen, krijgen mensen in die landen 1000 liter water. Dus een prachtig cadeau waar je een goed gevoel van krijgt.

Voor Moederdag verloot Well Water deze prachtige Dutch Design waterkan onder alle Cadeau.blog.nl lezers. Om te winnen word je vrienden met ons op Facebook en moet je op de foto reageren klik hier

Lees ook:Duurzaam & design
Lees ook:Schoudertas van Dutch Design
Lees ook:Geen groene vingers? Geef een dino plant
Lees ook:Stijlvol de vlinders voeren!
Lees ook:Mooie waterkoker van glas

5 reacties op “*Winactie* Dutch Design waterkan

  1. Moïra

    Lekker cupcakes bakken met mijn kindjes, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moïra

      Ja , de cupcakeset dus. Niet de waterkan. Weer lekker slim geplaatst!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Coco

    Deze kan is echt prachtig!! En ook nog eens goed voor het milieu.. wat wil een mens nog meer?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Coco

      Oeps, en ik vergat nog te schreeuwen hier. Deze kan is PRAAAAAAAAAAAAAAACCCCHHHTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  3. Danielle van den Bosch

    Whaaaa.. superspannend! Las zojuist op facebook dat de prijswinnaars bijna bekend worden gemaakt. Echt zo’n gave acties van cadeau.blog.nl. Ik hoop dat ik ook een van de gelukkige mag worden. Vooral die schaaltjes in bloemvorm & cupcakeboek zijn mijn favorieten waar ik echt wel 100 x voor wil liken (helaas kan het maar 1 keertje). Nou ik ga hopen, hopen! & natuurlijk jullie site/facebook in de gaten houden. Echt superacties!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.