Duurzaam & design

Of het nu de leeftijd of de tijd van het jaar is, in mijn vriendenkring is het in ieder geval raak. De één is net verhuisd, de ander staat op het punt een huis te kopen en dan zijn er nog een aantal druk zoekende (waaronder ikzelf). Dat maakt iets voor in huis een dankbaar cadeautje.

Maanden geleden viel mijn oog op dit krukje, die ook te gebruiken is als nachtkastje of bijzettafeltje. Hoe leuk! Dat vind niet alleen ik, de New York Times riep de Dutch Design Chair uit tot ‘standout creation’. En niet zonder reden. Allereerst ziet hij er ontzettend tof uit. Heel simpel, maar verkrijgbaar in tien verschillende printjes waardoor de Chair in allerlei interieurs past. Maar daarnaast is het een duurzaam product. De Dutch Design Chair is namelijk gemaakt van karton. Maar vergis je niet, dit meubeltje kan met gemak 200 kilo dragen! En tot slot is ook de prijs leuk: € 19,95.

De Dutch Design Chair is te bestellen via www.nonplusultra.nl. Of ga naar www.dutchdesignchair.com voor meer verkooppunten

Lees ook:*Winactie* Dutch Design waterkan
Lees ook:Kattenballen
Lees ook:De leukste tuincadeaus
Lees ook:Schoudertas van Dutch Design
Lees ook:Twee tassen in één

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.