Zo vind je een geschikt kraamcadeau

luiertas-building-the-foundationJe kent het wel: een vriendin of familielid heeft net een baby’tje gekregen en je bent uitgenodigd voor de kraamvisite. Leuk, maar wat moet je voor cadeau meenemen? Je komt al snel uit op babykleertjes (maar welke maat?), speelgoed (worden papa en mama daar echt blij van?) of een envelopje met geld (niet heel persoonlijk). Herken je dit? Dan wordt het tijd dat je eens een kijkje neemt op het internet, want daar zijn vele leuke en originele babyartikelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld op www.babyartikelen.nl.

Een leuk én praktisch kraamcadeau
Hoewel alle cadeautjes goed bedoeld zijn, zit je als kersverse vader en moeder vooral te wachten op cadeautjes waar je ook echt wat aan hebt. Gelukkig zijn er die voldoende! Geef bijvoorbeeld een stoere luiertas cadeau. Ze zijn in diverse varianten verkrijgbaar, zelfs als rugzak met stoere outdoorlook. Zo kan papa tenminste ook onbezorgd met de baby op stap, zonder met een bloemetjestas te hoeven rondlopen. Veel luiertassen zijn voorzien van handige vakken, zodat alle babyspulletjes gemakkelijk opgeborgen (en tevoorschijn getoverd) kunnen worden. Praktisch én leuk tegelijk dus!

deken-earl-the-squirrelOok leuk en handig is een heerlijk zacht dekentje, waar de baby lekker warm in of op kan liggen. Babydekentjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en met verschillende opdrukken. Ook leuk is een geschenkset, waarbij het dekentje vergezeld wordt door een knuffel en een rammelaar. Daarmee weet je zeker dat je het baby’tje flink in de watten legt!

Toch liever kleertjes als cadeau?
Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het leukste is natuurlijk een kledingsetje dat je niet overal kunt kopen. Je wilt er immers zeker van zijn dat de nieuwe spruit jouw geschonken kleertjes ook echt zal dragen. Denk in dat geval eens aan een paar schattige slofjes in dier-uitvoering. Zo kun je de voetjes van de pasgeboren baby opvrolijken met ezeltjes, konijntjes of kleine koetjes. Als dat geen glimlach op het kleine gezichtje tovert…

hangers-baby-blueBen je echt niet van plan om babykleertjes te kopen? Dan kun je het ook over een net wat andere boeg gooien. Geef bijvoorbeeld eens kleerhangertjes cadeau. Die zijn te koop in toepasselijke uitvoeringen, zoals met strikjes of een leuke spreuk erop. Daarmee ben jij zeker van een origineel cadeau en kun je het kopen van de kleertjes voor áán die hangers mooi aan iemand anders overlaten.

Eén reactie op “Zo vind je een geschikt kraamcadeau

  1. Originele baby cadeaus!

    Wat een goeie tips staan hier! Mocht je nog geen baby cadeautje weten, dan kom je er nu wel uit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.