Hippe draagdoeken

Het dragen van een baby in een draagdoek is zo ongeveer de oudste manier van het dragen van een kind en in heel veel culturen en werelddelen een vanzelfsprekendheid. De Westerse landen hebben hier gedurende lange tijd een uitzondering op gemaakt, maar gelukkig kom je de draagdoek steeds vaker tegen in het Westerse straatbeeld.

Het is als moeder heerlijk om je kind dicht bij je te dragen, maar het huishouden moet ook gebeuren en tijdens de boodschappen is het ook praktischer om je handen vrij te hebben. Met een draagdoek sla je twee vliegen in een klap: je draagt je kindje dicht tegen je aan en je hebt je handen vrij om af te wassen, te strijken en je boodschappen op de band te zetten. Je kunt kiezen of je je kindje op je buik of op je rug draagt. Vooral als ze wat groter worden, is het wel zo prettig dat ze niet meer op je buik hangen. Op je rug kan je zoon of dochter gedragen worden tot ze zelfstandig goed kunnen lopen (ook wat langere afstanden).

Een draagdoek is een erg leuk cadeau om te geven aan een zwangere of pas bevallen vriendin. Grote kans dat zij zelf nog niet aan deze mogelijkheid heeft gedacht!

prijs: vanaf € 44,95 | bron: www.draagdoek.nl

Lees ook:Hippe t-shirts voor zwangere vrouwen
Lees ook:Verwarm je man met een sjaal
Lees ook:Belletje op je bolle buik
Lees ook:De potloden van Ome Willem?
Lees ook:Koele lunch in hippe tas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.