Edsilia Rombley in het theater

Wordt je vriendin (bijna) 30, dan neem je haar mee naar de theatertour van Edsilia Rombley. Op 26 januari 2009 gaat in de Kleine Komedie in Amsterdam haar tournee ‘Laat mij maar zingen…’ in première. Daarna gaat zij het land door met haar inmiddels derde theatershow. Informeer bij het theater bij jou in de buurt of zij daar ook komt optreden of kijk op www.uitburo.nl.

Beschrijving
En dan ineens ben je 30… Elke vrouw die deze leeftijd bereikt maakt de balans op en denkt: Waar sta ik? Wat wil ik nog? Hoe bereik ik dat? Een vrouw wil natuurlijk het liefst alles! Voor Edsilia steken er drie dingen met kop en schouders bovenuit: de muziek, het podium en de microfoon.
Na twee succesvolle tournees komt Edsilia in 2009 met haar nieuwe muzikale theatershow: Laat mij maar zingen…. Tijdens deze show brengt Edsilia samen met haar band sprankelende pop/soulnummers en intieme ballads die zij met haar warme en veelzijdige stemgeluid als geen ander ten gehore kan brengen. Een wervelende avond vol interactie met het publiek!

bron/foto: amsterdamsuitburo.nl

Lees ook:Bieber geeft fans duet cadeau
Lees ook:De leukste manier om over de Seine te lopen
Lees ook:Licht Show fontein speakers
Lees ook:Champagne voor alle (zwangere) vrouwen
Lees ook:Feestelijke armband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.