Het Grote Avontuur

 

Ooit eens bij stil gestaan dat je met het geven van cadeaus, ook nog eens verantwoord bezig kan zijn? Nou? Nee? Dan kan je vanaf nu daar mee beginnen, want ook gerecyclede producten kunnen stylish verantwoord zijn. Van theekopjes tot aan kussens!

De winkel Het Grote Avontuur is gevestigd in centrum Amsterdam. Al hun produkten zijn met de handgemaakt door zelfstandigen of kleine bedrijfjes over de gehele wereld. Het zijn kleurrijke en vrolijke asseccoires. En dan ook accessoires in de brede zin van het woord: van een kinderstoeltjes tot aan lampen gemaakt van platenhoezen, van papieren schalen tot aan grote houten eettafels. Hier is dus in alle prijscategoriën iets leuks op de kop te tikken. Ga naar de site van de winkel en geniet van de folklore en de unica's!

Bron: glamour Foto: hetgroteavontuur.nl

 

Lees ook:Gecrashde 3D lampen!
Lees ook:Papieren Vliegtuig Kit
Lees ook:*Winactie* Schalenset én bloemstuk in één
Lees ook:Voor de viervoeter
Lees ook:Cadeau voor papier

2 reacties op “Het Grote Avontuur

  1. Walstra

    Het grote avontuur is een prachtig idee om ook de kleine bedrijfjes een kans te geven.
    De prijzen van de kado,s in alle prijsklasse is ook een goed idee.
    Ik ga er zeker een keer naar toe.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Odd World

    Zoals recycling leuk is, is het recycling van je eigen jeugd ervaringen ook leuk! Zo heeft Odd World http://www.oddworld.be een grote verscheidenheid aan gadgets voor de volwassen kinderen onder ons. Van gadgets voor de filmfan tot porceleine poppen voor de verzamelaar.

    Het zijn winkels als Het grote Avontuur en Odd World die het winkelen zo interessant maken. Ze zijn immers anders dan anders en daarmee onderscheiden ze zich van de grote winkelketens.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.