Geef een leuke belevenis cadeau

Het is erg leuk om een belevenis cadeau te geven. Er is keuze uit honderden verschillende belevenissen. Vliegen in de lucht, scheuren op de weg of vol gas over het water. Je kunt het allemaal cadeau geven. Hieronder een paar tips voor leuke belevenissen die je gedaan moet hebben.

 

 

 

 

Kadobon vliegen

Ken je een echte waaghals dan kan je met deze kadobon degene letterlijk op grote hoogte brengen. Met deze kadobon geef je een proef-vliegles weg van 20 minuten. Zo kun je onder professionele begeleiding ervaring hoe het is om een piloot te zijn. Voordat je gaat vliegen krijg je eerst de theorie uitgelegd. Daarna mag je zelf gaan vliegen en natuurlijk ook genieten van de ervaring en het uitzicht. De kadobon kost €90.

 

Zapcat Experience

Ken je iemand die helemaal gek is van watersporten, dan is deze kadobon uitermate geschikt. Een Zapcat is een rubberen catamaran met een buitenboordmotor. Deze kadobon laat je kennis maken middels een korte uitleg en daarna mag je 60 minuten varen. Uiteraard mag je zelf ook plaats nemen achter het stuur. Dit is echt een ervaring op het water die je nog lang bij zal blijven. De kadobon kost €95.

 

 

Sushi workshop

Deze kadobon is voor degene die van iets minder adrenaline houdt. Het is een namelijk een workshop waar je alles leert over sushi. Onder het genot van groene thee en sake leer je in drie uur tijd alles over sushi. Dit wordt gedaan onder professionele begeleiding. In de workshop worden zes verschillende soorten sushi behandeld. Wil je meer weten? De kadobon is hier te koop voor €51,95.

 

 

Dit zijn slechts een paar leuke ideeën voor leuke kadobonnen. Kijk hier voor een andere leuke kadobon!

Lees ook:De leukste inspiratie voor Vaderdag!
Lees ook:Workshop loerdraaien
Lees ook:Chocolade cadeau!
Lees ook:Sushi Maker | Sushi maken is nog nooit zo makkelijk geweest
Lees ook:Het ultieme gevoel van vrijheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.