Een snijplank voor vlees, vis en groente

In de horeca is het verplicht om vlees, groente, vis en gekookt voedsel op verschillende snijplanken te snijden, omdat dat hygiënischer is. Bacteriën die op vlees zitten worden uit het vlees verdreven door het te bakken. Als deze echter via de snijplank op de groente terecht zijn gekomen is er nog steeds kans op besmetting. Daarnaast is het ook voor de smaak van het eten beter om verschillende onderdelen van de maaltijd gescheiden te houden. 

Thuis doe je er ook goed aan rekening te houden met het bovenstaande. Een handig hulpmiddeltje is de index snijplank van Apart Design. Door de symbooltjes op de snijplank, weet je precies waar je deze voor moet gebruiken.

prijs:  € 44,95 | bron: www.apartdesign.nl

Lees ook:Handgesneden snijplank uit Thailand
Lees ook:Veelzijdig plateau met schaaltjes
Lees ook:Speelkleed speciaal voor Lego
Lees ook:Yes to veggies
Lees ook:Versnipperen via je USB-poort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.