Je eigen spreuk op een tegeltje

Zolang ik mij kan herinneren hing bij het koffiezetapparaat van mijn ouders een klein tegeltje met de Friese tekst: “Foar de kofje net eamelje”. Ik weet niet of ik het helemaal goed schrijf, maar het betekent in ieder geval: “Voor de koffie niet zeuren”. Bij mijn beppe (=oma) hing eveneens een tegeltje met een Friese tekst, die betekende: “Elke wolk heeft een zilveren randje”. Zelf heb ik sinds ik op mijzelf woon een tegel in huis hangen waarop  staat: “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”. Eigenlijk hoort er in elk huis een tegeltje thuis.

Bij truttigtegeltje.nl kun je zelf tegeltjes ‘maken’. Je kiest een kleur uit voor de rand, typt je eigen (of geleende) spreuk en bestellen maar. Op de site staan heel veel voorbeelden van tegeltjes en spreuken, maar je kunt ook op internet allerlei spreuken vinden. Zoek eens via Google op ‘spreuk’ en je komt op heel veel verschillende sites met leuke, gekke, humoristische en verrassende spreuken, quotes en one-liners.

prijs: vanaf € 6,95 | bron/foto: truttigtegeltje.nl

Lees ook:Truttig trendy
Lees ook:Feestje? Daar horen slingers bij!
Lees ook:Muursticker echte eyecatcher
Lees ook:Zelf ontworpen voor jouw Valentijn
Lees ook:Twee tassen in één

Eén reactie op “Je eigen spreuk op een tegeltje

  1. Bert Dijkmans

    Goede avond,
    Weet niet of dit de juiste manier is, maar mijn vraag aan u is kunt u ook afwijken in kleur, ik wil een tegel met de maten van 20 bij 25 cm. en dan in de kleur bruin de tekst geschreven,kan dat?
    In afwachting van uw antwoord, verblijf ik
    Bert Dijkmans.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.