Magnetron knuffel

De magnetron knuffel is een zacht aaibaar alternatief voor de kruik. Heel erg leuk om cadeau te geven aan je zoontje of dochtertje. Zo heeft degene die hem gebruikt het nooit meer koud. Daarnaast ruikt het ook nog heel lekker door de geur van lavendel die vrij komt.

De beer is gevuld met een speciaal ontwikkelde mix. Dit is een mix van 100% natuurlijke granen en gedroogde lavendel. De knuffel is zo gemaakt dat je hem kan opwarmen in een magnetron, oven of bijvoorbeeld op de verwarming. Behalve dat je de knuffel op kunt warmen, is de knuffel ook nog eens lekker zacht. De beer kan gebruikt worden om lekker op te worden of om bijvoorbeeld heerlijk in slaap te vallen. Ben je niet op zoek naar warmte, maar juist verkoeling? Je kunt de knuffel dan drie uur lang in een diepvrieszak in de diepvries leggen. Daarna kun je genieten van een heerlijk verkoelend effect.

De magnetron knuffel is te koop voor €19,95.

Lees ook:Een knuffel voor de koude winterdagen
Lees ook:Berewarm
Lees ook:Beer in de knoop
Lees ook:Pikachu, ik kies jou!
Lees ook:Lekker knuffelen met Paco

Eén reactie op “Magnetron knuffel

  1. jurgen

    Haha dat is apart. Een knuffel die je in de magnetron kan doen. Wel een leuk idee om iemand als cadeau te geven. En toevallig ben ik net oom geworden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.