Leukste manier om kinderen hun jas op te laten hangen

Heb je ook kinderen, dan zul je dit vast wel herkennen. Elke keer weer laten ze hun jas overal door het huis slingeren. Op een stoel, op tafel of op de grond. Eigenlijk overal behalve op de kapstok. Met deze kapstok is kinderen zelf hun jas leren ophangen niet zo moeilijk meer.

Het is een echt vrolijke kapstok in de vorm van een vliegtuig. Ideaal voor in de kinderkamer. De kapstok in de vorm van een vliegtuig heeft zeven haakjes. Daardoor zitten er ook genoeg haakjes aan voor alle vriendjes en vriendinnetjes die uit school mee komen. Zo hoef je zelf in ieder geval niet elke keer weer je kind aan te sporen om zijn of haar jas op te hangen. De kapstok is er in de kleuren blauw en rood en staat erg leuk in de kinderkamer. Vind je een vliegtuig toch niet zo leuk, dan kun je op dezelfde site ook een kapstok in de vorm van een bus kopen. Deze is er in de kleuren rood en geel.

De kapstok is te koop voor €19.95.

Lees ook:Last van een lastige eter?
Lees ook:Hang alles bij elkaar
Lees ook:Iedere jas zijn eigen haakje
Lees ook:*Winnen* Retro telefoonhoesjes
Lees ook:Laat uw kinderen zich vermaken met deze gigantische strandbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.