Puzzle Keyboard: je eigen toetsenbord maken

De meeste toetsenborden zijn eigenlijk allemaal hetzelfde. Ze zijn ongeveer even groot en bevatten dezelfde knoppen. Maar heb je er weleens over nagedacht of dat wel handig is. Een toetsenbord wordt tegenwoordig namelijk niet alleen meer gebruikt voor de computer. Tablets, smartphones en tv’s bedienen met een toetsenbord is ook al nodig. Dit vraagt dus om andere toetsenborden die ideaal zijn voor elk verschillend apparaat. Dit toetsenbord is er nu…

De ontwerpen Wan Fu Chun, komt namelijk met het “Puzzle Keyboard”. Dit toetsenbord is geheel naar eigen wens in te delen. Zo kun je knoppen die je nauwelijks gebruik eruit halen en knoppen die voor jou belangrijk zijn op een andere plek zetten. Dit kun je doen zo vaak je wilt. Zo kun je voor elk verschillend apparaat het toetsenbord indelen zoals je zelf wilt. Erg handig ook voor mensen die vaak ingewikkelde toetsencombinaties gebruiken.

Wan Fu Chun heeft met dit concept de Red Dot Award: design concept 2012 gewonnen. Het is nu nog een concept, maar laten we hopen dat dit toetsenbord snel in productie gaat!

Meer over het toetsenbord vind je hier.

Lees ook:Afwasbaar toetsenbord
Lees ook:Milieuvriendelijk toetsenbord
Lees ook:Een stopcontact plak je gewoon op je raam!
Lees ook:Less is more
Lees ook:Smart Pebbles | veelzijdige jellybeans gadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.