Ingeblikt geluksklavertje

Vraag jij je af of jij geluk in het spel hebt of geluk in de liefde? Dwing je eigen geluk een beetje af door jouw Valentijn een klavertje vier te geven. Speciaal voor Valentijn ingepakt in een luxe wit doosje met een hartstochtelijk rood lintje…

Een uniek cadeautje, een klavertje vier uit blik. Het vinden of het krijgen van een klavertje vier wordt sinds de Middeleeuwen beschouwd als een geluksbrenger. Niet enkel de zeldzaamheid, maar ook de vorm die doet denken aan een kruis zorgt ervoor dat het klavertje vier als een geluksbrenger beschouwd wordt. Volgende de legende stelt elk deelblad iets voor: het eerste de hoop, het tweede vertrouwen, het derde liefde en het vierde vanzelfsprekend geluk. Volgens het Guinness Book of Records is 18 het hoogste aantal deelblaadjes gevonden op 1 klaver.

In het blikje zitten alle nodige voedingsstoffen die de plantjes nodig hebben om te groeien. Zolang het blik nog niet geopend is kunt u het blik enkele maanden bewaren. Na opening geef je het water en verassend zul je zien dat binnen enkele dagen een echte klavertje vier zal gaan groeien. Laat je geluk groeien.

prijs: € 7,95| bron/foto: ffshoppen.nl

Lees ook:Mazzel voor het weekend
Lees ook:Duizend wegen naar geluk
Lees ook:Doebox voor kids
Lees ook:Wish Jar Flowers Good Luck
Lees ook:Rij jij of rij ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.