Kerstkaart van hout

Steeds meer mensen hoor ik erover dat zij stoppen met het versturen van Kerstkaarten. Zij vinden het te duur (?) of teveel een verplichting (?) of gewoon teveel gedoe. Zelf vind ik het versturen van een kerstkaart een mooie traditie. Wie vindt het nu niet leuk om kaarten te ontvangen en te weten dat er dus mensen zijn die aan je denken? Kleine moeite om ook een kaart te sturen en te laten weten dat jij ook aan hen denkt. Maar…dan moet het geen standaard kaart zijn van de eerste de beste drogisterij die grossiert in kerstkaarten. Ga het internet op, google op ‘kerstkaarten maken’ en je vindt een hele lijst aan sites waar je met je eigen foto’s heel eenvoudig een leuke kerstkaart kunt creëren. Je familie en vrienden vinden het geweldig om te zien dat het goed gaat met jou en/of je partner en/of je kinderen. Bovendien verstuur je zo een persoonlijke, unieke kaart, die niemand in twee- of meervoud aan de wand heeft hangen.

Normaal gesproken ben ik altijd redelijk op tijd met mijn kerstkaarten, maar dit jaar is het er een beetje bij ingeschoten. Daarom heb ik deze keer besloten geen kerstkaart, maar een nieuwjaarskaart te sturen. Een goed alternatief voor de traditionele gewoonte, als zeg ik het zelf.

Wil je echt iets heel bijzonders over de post versturen, dan moet je even naar de site van nonplusultra surfen. Daar vindt je houten ansichtkaarten onder het label van Suck UK, waar je zelf je tekst in moet krassen. Ik zou dat alleen bewaren voor hele dierbare mensen, want om nou 100 kerstkaarten te gaan ‘graferen’…

prijs: € 10,00 | bron/foto: nonplusultra.nl

Lees ook:Zelf ontworpen voor jouw Valentijn
Lees ook:Houten wenskaart
Lees ook:Kaart met ingesproken boodschap
Lees ook:Een persoonlijk kaartje blijft het beste cadeau
Lees ook:Tierelantijtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.