Hmmm, versierde kerst(boom)koekjes!

In vervolg op de kerstkranjes: je kunt ook andere kerstvormpjes gebruiken. Ik neem hier bijvoorbeeld een kerstboom, maar je kunt ook denken aan een sneeuwpop, een kerstbal, een staartster, enz. Als je dan toch gezellig in de keuken staat te bakken en je wacht op de volgende ronde koekjes uit de oven, dan kun je de eerste ronde leuk versieren. Maak heel eenvoudig wat glazuur aan en plakken maar. Ook erg leuk om met de kinderen samen te doen.Glazuur maak je door veel poedersuiker te mengen met een klein beetje water. Begin met een paar druppels water. Je kunt er altijd wat bij doen, maar eruit halen gaat niet… Je kunt echt van alles gebruiken om te versieren. Er zijn in de supermarkt speciale versierselen te koop, zoals zilveren balletjes. Die doen het leuk als kerstbal op je kerstboomkoekje, maar de tandartsrekening kan nogal oplopen door deze kiezenbrekers. Dat kan goedkoper: gebruik gewoon smarties, tumtum, schuddebuikjes of ander rond snoepgoed als versiering.

Lees ook:Drijvende ping pong tafel
Lees ook:Vang de bellen!
Lees ook:Jenga Boom | De exploderende variant van Jenga
Lees ook:Speciale vissenkom
Lees ook:Chinese kerstbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.