Bubblesbubbles

Okay, hier is het probleem: je bent uitgenodigd voor de verjaardag van een vriend/in die alles al heeft? Dat wordt dus weer uren de stad doorstruinen. Had je gedacht!

Want bij ieder probleem hoort een oplossing!!! Dit is een cadeau wat helemaal niet duur hoeft te zijn, maar wel superorigineel is. Ook een leuk idee voor een stel dat net is gaan samenwonen of voor een kersvers huwelijkskoppel. Al nieuwsgierig?

Dit moet je doen: ga naar de dierenwinkel en koop een stel goudvissen! Een leuke kom er bij en wat gadgets voor er in: een duiker, een schatkistje, een kasteel en waterplanten. Ideaal voor het stel dat net is gaan samenwonen of het net getrouwde huwelijkskoppel. Kunnen ze alvast oefenen of ze dezelfde ideeën hebben betreffende het opvoeden hun vissen, want wie weet of dit in de toekomst nog van pas kan komen…

Zo kan je ook een hele hoop guppies geven aan die vriend/in die alles al heeft, want waarschijnlijk had hij/zij dit nog niet. Zo leert hij/zij ook de kleine dingen in het leven te waarderen. Oja, een stel zoenvissen is natuurlijk ook leuk als grapje voor je verliefde vrienden.

Foto: flickr

Lees ook:Bier openen met je iPhone
Lees ook:Toilet Vissen
Lees ook:Een boompje?
Lees ook:Speciale vissenkom
Lees ook:Sparrow Keyring – The Couple

5 reacties op “Bubblesbubbles

  1. Agnietha

    Dit heb ik mijn vriend kado gedaan voor zijn slagen. Wist echt niet wat ik moest halen, toen ik in de Xenos liep en de viskom zag staan, was de keuze snel gemaakt! En aangezien we ver (5/6 uur met de trein) uit elkaar zitten met de studie…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sandra

    Wat een stom idee, zelf bij de aanschaf van een goudvis moet overogen worden of er wel voor gezorgd kan worden, Het zijn levende beetsen hoor en bij de meesten belanden ze zonder pardon in het toilet.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Claudia

    De wet verbiedt het geven van levende dieren als prijs of cadeau via artikel 57 van de GWWD dat luidt: ‘Het is verboden dieren als prijs, beloning of gift uit te loven of uit te reiken bij wedstrijden, verlotingen, weddenschappen of andere dergelijke evenementen’.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Paola

    Je wilt dus zeggen dat je ook geen hamster aan een kind mag geven voor de verjaardag?
    Ik vind het sowieso een beetje onzin, maar de reden die Claudia geeft klopt helemaal niet!
    Als je het stuk leest wat zij aanhaalt, dan staat daar dat het niet als prijs gegeven mag worden, als beloning.
    Aangezien een verjaardag of trouwerij geen wedstrijd (!), verloting of weddenschap is, is het geven van een vis geen enkel probleem!
    Er mag alleen niet om gewed worden, of verloot.

      /   Beantwoorden  / 
  5. frida

    Het is gewoon een erg mooie regel, fatsoenlijk ook, om geen levende beesten kado te doen.
    Tenzij je absoluut overtuigd bent dat de ontvanger er dolblij mee is..
    Er komen veel meer katten en honden bijv. in asiels terecht dan je denkt,omdat ze kado gedaan zijn aan mensen die ze eigenlijk niet wilden hebben..
    En wat iemand al schrijft..visjes door de plee..
    [Al eten we ook vis..dus een dooie vis meer of minder zit ''men'' niet zo mee..Anders zouden ze ook niet gehouden worden in van die kommen die meer een iets vergroot cola-glas zijn dan een fatsoenlijke vissenbehuizing..]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.