Kleine op komst? Dit is het meest originele cadeau!

Vtech Sleepy BearIs er bij jou, je familie of je vrienden een kleintje op komst? Het is natuurlijk altijd erg lastig om een origineel en uniek cadeau te geven. Daarom heb ik voor jou gezocht naar het meest originele cadeau voor de kleine en de kersverse ouders. Deze Vtech babyfoon is een leuke babyfoon waar de ouders wat aan hebben en ook de baby als speelgoed knuffel kan gebruik.

De babyfoon heeft 28 bekende melodietjes en 2 nederlands gezongen liedjes om de kleine in slaap te laten vallen. Wat deze babyfoon nog leuker en makkelijk maakt is dat je dit op afstand kan bedienen dus als het muziekje opgehouden is kun je hem zelf weer laten afspelen op de ouder unit. Er komen dan grappige geluidjes en melodietjes uit. Naast de leuke geluidjes en melodietjes die het kind rustig maken, zit er ook een nachtlampje op. Deze is ook op afstand bedienbaar!

Naast de ‘Babyfoon’-stand, heeft de Sleepy Bear Babyfoon ook een ‘Spelen’-stand. Op deze manier kan de baby spelen met de zachte beer. De beer praat, zingt en laat grappige geluiden en vrolijke melodietjes horen.Naast de leuke geluidjes en melodietjes die het kind rustig maken, zit er ook een nachtlampje op. Deze is ook op afstand bedienbaar!

 

 

Lees ook:Beer in de knoop
Lees ook:Een schaapje… twee schaapjes… zzz
Lees ook:ADV: Laat je kind niet vallen
Lees ook:Nieuw! Sphero 2.0, het speelgoed van de toekomst
Lees ook:Speen met tanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.