Meer dan alleen een cadeau

Untitled-2Een fles wijn als cadeau geven of krijgen valt altijd goed in de smaak, vooral wanneer deze in een mooi kistje is verpakt! Helaas wordt het kistje vaak overbodig zodra de fles uit de verpakking gehaald wordt… Met de RACK PACK komt daar verandering in:  De RACK PACK is een wijnkistje dat na het geven, gebruikt kan worden als wijnrek!

Het is dus meer dan alléén een chique cadeauverpakking! In plaats van het wijnkistje weg te gooien, klapt u het uit en is het te gebruiken als een stijlvol wijnrek.

De RACK PACK is een ontwerp van KNOWIDEA, een initiatief van vier jonge ontwerpers/ondernemers uit Amsterdam. Omdat het eeuwig zonde is om het overbodige kistje weg te gooien, gaven zij de wijnkist een tweede leven. De RACK PACK biedt ruimte voor drie, zes of zelfs twaalf flessen wijn. De RACK PACK is zelfs op drie verschillende manieren te gebruiken als wijnrek! Het is dus niet alleen leuk om te geven als cadeauverpakking, het is ook multifunctioneel! Zo geeft u niet alleen een lekker wijntje als cadeau, maar geeft u ook direct een wijnrek!

Vanaf nu kan een cadeauverpakking dus ook dienen als cadeau! Met de RACK PACK geeft u niet alleen een fles wijn cadeau, maar ook een stijlvol wijnrek! De fles wijn is niet inbegrepen.

Lees ook:Voor de echte wijnliefhebbers
Lees ook:Voor de echte wijnliefhebber!
Lees ook:Meer dan een fles wijn…
Lees ook:Fles aan de ketting
Lees ook:Challenger wijnpuzzel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.