Een goed verstopte kluis

79-5199Een kluis is bedoelt om uw waardevolle spullen in op te bergen. Dat u er alleen bij kan met een sleutel of code. Maar een kluis kan natuurlijk altijd gekraakt worden. Dus waar verstopt u dan een kluis? Iedereen kent de plek achter een schilderij of in de kledingkast onderhand wel. Tijd voor een nieuwe plek! Of een nieuw design kluis?

Een kluis in de vorm van een woordenboek die de illusie wekt dat het een Engels woordenboek is, daar zal iedereen intrappen. Niemand zal denken dat dit een kluisje is met waardevolle spullen. Wie wil er nou een Engels woordenboek stelen? Daar zit toch geen waarde in? Of toch wel, namelijk uw goed verstopte spullen in de woordenboek kluis! Dit is niet alleen een heel leuk product voor u, maar ook voor een vriend of vriendin.

Heeft hij of zij nog een plekje over in de boekenkast? Geef dan een kluis cadeau in plaats van een boek! Deze kluis staat ook nog eens goed in de boekenkast en zal zeker in de smaak vallen.

Voor €14,95 kunt u deze woordenboekkluis al aanschaffen en zullen uw spullen of die van uw vriend of vriendin goed beschermt blijven!

Lees ook:Alles veilig opgeborgen met behulp van je smartphone
Lees ook:iPad hoes
Lees ook:Verstop je waardevolle spullen!
Lees ook:Mooi voor in de sla
Lees ook:Mooie doos voor mooie spullen (of prullen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.