Lieve vriendinnenpakket

Ik ben weer eens enorm verwend door hele lieve Zumbavriendinnetjes. Ja in mijn vrije tijd geef ik Zumba aan een grote groep gezellige meisjes en dames.
Maar genoeg over mij, meer over mijn verrassing. Aangezien het deze week de laatste les was en de kerstdagen in aantocht zijn, hebben de dames mij verrast met een homemade kerstpakket. Alles was knalroze, helemaal mijn ding en een klein beetje zoet. Wat dacht je van de poezelige huissokken met een ballerina randje? Of een flinke pot Himalaya Scrub van de Rituals? Het allerschattigste zijn wel de papieren lichtzakjes. Deze papieren zakjes met retro winterlandschap kun je neerzetten met een waxinelichtje erin en klaar is kees. Het papier brandt niet, ook wel handig om te vermelden. De crea bea die dit pakket heeft samengesteld vertelde mij dat de leukjes van www.psikhouvanjou.nl komen.
En dat is echt mijn lievelingssite van vandaag. De allerschattigste, betaalbare leuke cadeautjes. Eigenlijk bedoelt voor kinderen al die spullen, maar ik wil ze ook hebben!

Lees ook:Papieren Vliegtuig Kit
Lees ook:Maak een schemerlamp van je wijnglas
Lees ook:Cadeau voor papier
Lees ook:Relaxt het weekend in
Lees ook:Sieraad voor op het bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.