Een Lus(t)h voor het oog

Voor Sinterklaas, Kerst, een verjaardag of gewoon voor de leuk. Yep, voor iedere gelegenheid is hiuer wel een cadeau te vinden. Het heeft allerlei verschillende soorten "gedaantes": als een lekker patéetje, een chocoladereep, een plakje cake, sushi en zelfs als een koekje. Maarrr……je kan het niet eten. Huh? Ja, echt waar. Een supergeschikt Sinterklaas cadeau, want je hoeft er dus geen surprise om heen te bouwen!Lush. Lush gelooft in producten die effectief zijn en gemaakt van vers fruit, groenten, essentiële oliën en veilige synthetische stoffen, geen dierlijke ingrediënten bevatten en in het vermelden van alle ingrediënten op de etiketten.

Lush gelooft in het kopen van producten van bedrijven die niet op dieren testen.Alles wordt met de hand gemaakt: van de verse producten tot aan de etiketten op de artikelen.

Een leuk cadeau idee: maak een doosje "zeepbonbons", of een kaasplank van verschillende soorten stukken zeep. Ook zijn er 1001 soorten bruisballen. Misschien leuk om aan een verliefd stel een paar bruisballen met rozenblaadjes en hartjes als een bloemenboeket te geven?

Foto: lush.nl

 

Lees ook:Lekker gewoon gebleven
Lees ook:Hawaii here I come
Lees ook:Niet mokken, lekker…
Lees ook:Liefdescocktail
Lees ook:Ook met Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.