Knikkers in je schoen

Er is speelgoed waar opa en oma vroeger al mee speelden en wat nu nog steeds leuk is. Knikkers zijn daar een voorbeeld van. Werden ze vroeger gemaakt van klei, tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in glas en kunststof en met de mooiste kleuren en afbeeldingen. En… een zakje knikkers past in elke kinderschoen!

De Hema had tot voor kort echte Jip en Janneke knikkers. Op dit moment zijn zij volgens de Hema-site even niet verkrijgbaar, maar er schijnt een nieuwe levering te komen. Daar kunt u natuurlijk even op wachten…
Wilt u niet wachten dan kunt u ook kiezen voor deze vrolijke blauwe knikkers van Mickey Mouse en zijn vriendjes. Zij zijn voor € 2,50 verkrijgbaar bij Bart Smit.

Dit is natuurlijk helemaal een leuk cadeautje in combinatie met de knikkerzak van Ikea. Je kunt er voor kiezen om de knikkers al in het zakje te doen als je het geeft, maar leuker is het om er twee schoencadeautjes van te maken. Met een Sinterklaasrijmpje in het eerste cadeautje om aan te geven dat de schoen nog een keer gezet mag worden. Succes met dichten!

prijs: € 2,50 | foto: bartsmit.nl

Lees ook:Vrolijk knikkerspel
Lees ook:Schoen in een knikkerzak?
Lees ook:Piramide als bedankje
Lees ook:Lekker plakken
Lees ook:Opwindbare badbeestjes in je schoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.