Opwindbare badbeestjes in je schoen

Mijn kinderen gaan graag in bad, maar er moet wel wat te spelen zijn. Ik heb heel wat speelgoedwinkels afgelopen op zoek naar mijn jeugdsentiment: opwindbare badbeestjes. Draai aan het sleuteltje en je vis of vogel spettert gezellig door het water in de badkuip.

Ik heb ze nu eindelijk gevonden. Deze vrolijk gekleurde diertjes zijn verkrijgbaar bij Xenos. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Een low budget kindercadeautje waar je geheid succes mee zult hebben. Of in dit geval Zwarte Piet, want het past leuk in een kinderschoen.

Tip 1
Extra spannend wordt het als er in de schoen alleen een briefje zit. Schrijf daarop in een kort rijmpje dat het cadeautje hoognodig in bad moest. Daar vindt je kind dan zijn of haar cadeautje.

Tip2
Als u met uw kind het Sinterklaasjournaal volgt, dan kent u het probleem van de rode ballonnen. Speel het spel mee en geef uw kind een paar rode ballonnen om in de schoen te doen voor de Ballonnenpiet. Zorg dan wel voor een kort bedankbriefje van de onfortuinlijke Zwarte Piet.

prijs: € 2,99 per stuk | foto: xenos.nl

Lees ook:Vind je schoen op je nieuwe kompas
Lees ook:Schoen in je schoen
Lees ook:Schoen in een knikkerzak?
Lees ook:Wat gaat er in de schoen?
Lees ook:Je eigen zak van Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.