De eerste echte draadloze speaker!

De draadloze Touch Speaker is een versterker voor je smartphone. Het enige wat je hoeft te doen om je favoriete muziek te luisteren is de smartphone op de draadloze Touch Speaker leggen. Anders dan andere draadloze speakers, maakt deze speaker geen gebruik van bluetooth en wifi! De Touch Speaker is dan ook niet voor niks geselecteerd op de shortlist van de Gift of the Year Awards. Dit wil natuurlijk wel wat zeggen! De draadloze Touch Speaker stond op de shortlist van 2013 vanwege zijn innovatieve technische specificaties en de hoge kwaliteit van de speaker.

Door de nieuwe techniek “Near Field Audio” zijn kabels en draden verleden tijd. Door dit unieke systeem wordt het geluid van je smartphone, wat niet altijd even optimaal klinkt, duidelijk versterkt en gaat de kwaliteit flink omhoog. De Touch Speaker geeft niet alleen een geweldig geluid maar ziet er ook nog eens heel gaaf uit. Daarnaast hoef je niet meer te knoeien met kabeltjes, bluetooth of Wifi.

De afmetingen van de speaker zijn erg klein. Daarnaast is deze lichtgewicht versterker voorzien van een grijze siliconen beschermlaag. Dit maakt dat je de speaker overal mee naartoe kan nemen. De Touch Speaker werkt op AA batterijen en is te gebruiken in combinatie met vrijwel elke smartphone die over een ingebouwde mobiele speaker beschikt.

De Touch Speaker is te koop voor €35,95.

Lees ook:De kleine draadloze speaker van Philips
Lees ook:Een Wireless speaker die blijft drijven?
Lees ook:Unieke retro gadget
Lees ook:Rubiks Kubus Speaker
Lees ook:Een fysiek toetsenbord voor je smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.