Gekreukeld papier & saaie presentjes

Cadeautjes inpakkenHet is weer zover, ik moet weer cadeautjes gaan inpakken. Bij mij gaat het altijd mis. Gekreukeld cadeaupapier, scheurtjes en ga zo maar door. Het lukt me echt zelden om een cadeautje leuk in te pakken. En als het me een keer goed afgaat, ziet het er weer saai uit zoals altijd. En laat ik nou net een schoonfamilie hebben die alle tijd steekt in een goed ingepakt cadeau.. 

Met deze tips kan iedereen die een beetje creatief is ook goed inpakken. Schrijf de naam van de ontvanger niet gewoon met viltstift op het inpakpapier. Maak een leuk naamkaartje en hang deze aan je cadeautje. Of stempel je inpakpapier. Zie hieronder de leuke tips die ik voor jou heb!

Een voorbeeld uit het ‘Papa’s-Super-Verwendag’-pakket. Je kan deze en 12 andere labels gratis downloaden voor vaderdag. Voor vaderdag: Download gratis deze vaderdaglabels en plak ze op de favoriete producten van je vader!DIY wrapping paper using potato printingSimpel met geweldig effect.Wat leuk om kindercadeau's zo in te pakken!Inpakken met mooi papier, fluor lint, masking tape en motex labelmaker!Voor iemand die je lief hebt.Neutrale kleuren, mooi! | Via the Every Girl. #laylagrayce #holiday #wrapping

Lees ook:Lekker plakken
Lees ook:Ikea’s Papershop
Lees ook:De leukste cadeautjes voor pasen
Lees ook:Vouwbaar dier in je schoen
Lees ook:Papier maakt het cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.