Battle of the moms

Een onuitgesproken oorlog, eentje die stilletjes gevoerd wordt op elke basisschool in Nederland. Iedere moeder kent het, maar er wordt nooit over gepraat. Want wie is de leukste, beste en meest flexibele moeder op school? Want elke moeder moet zich dag in dag uit bewijzen. En dan is er één dag in het jaar, waar je krachten worden gemeten. De verjaardag van de kinderen. Want…wat trakteert jouw kind op school? Een zakje chips =>  vergeet het maar, jij bent de makkelijke moeder. Een appel =>jij bent de cheap moeder die zich biologisch voordoet. Maak je zelf een snoepketting =>dan ben je onverantwoordelijk, houd jij je kids altijd stil met suiker?
Daarom is dit het ideale cadeau voor moeders met naar school gaande kinderen. Dit boek staat vol met leuke traktaties voor op school, uitgebreidt tot in de detail, maar ook snelle creatieve ideeën. Het is echt een top cadeau, ik word in ieder geval heel enthousiast van zo’n  boek vol top tips. Bakfeest! Trakteren & zo www.defonteintirion.nl

Lees ook:Just in case you need a “zakdoek”
Lees ook:De leukste inspiratie voor moederdag
Lees ook:Jong geleerd…
Lees ook:Is dit een boek of een lamp?
Lees ook:Kalender voor het hele gezin

Eén reactie op “Battle of the moms

  1. Marieke de Jonge

    Super leuke actie!!!!!!!!!!!!!1 (schreeuw) Ik ga voor Schalenset en bloemstuk in één van Zak Design!! Watisiemooi!!! ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.