Dubbelzijdig verpakt

 

Een goed cadeau is goed verpakt. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen je cadeau in te laten pakken door de verkoopster in de winkel waar je het koopt. Maar met een beetje oefening en natuurlijk het juiste papier, kun je het veel beter zelf doen. Voor de oefening moet je zelf zorgen, het papier kun je kopen bij onder andere Ikea.

Ikea heeft de beschikking over heel veel ontwerpers, waardoor de collectie regelmatig wordt aangevuld met nieuwe artikelen. Dit dubbelzijdige cadeaupapier van Kallt bijvoorbeeld, is aan beide zijden fris gekleurd.

Inpaktip
Deze tip werkt vooral goed bij een strak vormgegeven cadeau, zoals een doos of een boek. Vouw het papier om het cadeau en sla het uiteinde terug. Je hebt nu een mooie rand (breedte naar keuze) in een ander dessin. Verder pak je het cadeau in, zoals je dit anders ook doet. Zorg alleen dat de zijkanten naar onder gevouwen worden en niet over de mooie baan geplakt worden.
Heb je geen dubbelzijdig cadeaupapier, dan kun je ook gewoon een los stuk papier van een andere rol gebruiken om over je pakje heen te plakken.

prijs: € 2,99 | foto: ikea.nl

Lees ook:Cadeau voor papier
Lees ook:Papier maakt het cadeau
Lees ook:Lekker plakken
Lees ook:Gele, roze, groene of witte lamp?
Lees ook:Schoen in een knikkerzak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.