Nieuwe baan

Het boek Was het maar weer maandag van Richard Reeves is het ideale cadeau voor vrienden en bekenden die net aan een nieuwe baan gaan beginnen, of je studievrienden die net zijn afgestudeerd en nu toch echt volwassen moeten worden en serieus moeten gaan werken.

 

 

Het boek leert hoe je het beste uit je werkweek kan halen en zo vrijdag alweer uikijkt naar de maandag dat je weer naar je werk mag.

Een super cadeau als steun in de rug voor iedereen die aan zijn/haar eerste baan gaat beginnen, maar daar eigenlijk tegenop kijkt. Ook is het een leuk cadeau voor je vrienden die maar blijven doorzagen over hoe saai hun werk is. Of een eyeopener voor de overspannen, overbezette met uitpuilende agenda vriend.Kijk voor meer informatie en om het te bestellen op bol.com.

Foto: bol.com

Lees ook:Wie wil oogsten, moet eerst zaaien
Lees ook:Creatief vernietigen
Lees ook:Zelf een boek schrijven met Keri Smith
Lees ook:Oeps
Lees ook:Eten, bidden, beminnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.