Plak je cadeau vol stickers


Bijzonder glaswerk of serviesgoed is vaak aan de prijzige kant. De goedkopere varianten bij de Blokker of Hema vandaan, zijn voor een cadeau net weer een beetje te gewoontjes. De oplossing vind je in stickers. Door het plakken van de stickers maak je zelf die hele gewone waterkan of vaas ineens heel bijzonder.

Op de website van Zuuz kun je terecht voor stickers die speciaal geschikt zijn voor serviesgoed en glas. De maten staan bij de diverse vormen aangegeven en ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je koopt de stickers per set in één kleur, maar als je dezelfde of een andere set in een andere kleur erbij koopt, kun je mooie combinaties maken.

prijs: € 9,50 | bron/foto: zuuz.nl

Lees ook:Schrijf op je servies
Lees ook:Zeemeermin op de muur
Lees ook:Zeilschip op de muur
Lees ook:Breng je huis tot leven met muurstickers
Lees ook:Maak online een schilderijtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.