Kleur je eigen laarzen

Had je vroeger (tot een jaar of tien geleden) voor je laarzen keuze uit blauw en groen en misschien voor de kinderen nog een paar extra kleurtjes, tegenwoordig is dat wel anders. Gestipt, gestreept, geruit, en in allerlei kleurcombinaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel kopen. Toch kon het nog gekker dan ik in ieder geval kon bedenken; je kunt nu je eigen laarzen ‘ontwerpen’.

Personalizeren is hot. Je kan tegenwoordig op allerlei voorwerpen je eigen stempel drukken. Nu ook op je eigen (kinder)regenlaarzen. Eind oktober introduceert Co&Co BV in Europa de paintable boots. Deze laarzen kun je keer op keer opnieuw beschilderen. De verf is te verwijderen met de meegeleverde magische doekjes. Zo geef je ieder seizoen je laarzen weer een nieuwe look of geef je ze door aan je broertje of zusje. Van roze naar blauwe laarzen, van ridder naar prinses, alles is mogelijk.

De laarzen en verf zijn ontwikkeld en getest in Israel. De laarzen zijn wit en voorzien van een transparante coating. Met de speciale verf kun je de laarzen beschilderen. De verf is stofdroog in circa 30 minuten en water- en nagenoeg krasvast na circa 24 uur. Hierna kan de verf alleen nog worden verwijderd door de speciale magical wipes. De laarsjes worden geleverd in een sfeervolle verpakking met de speciale verf, kwasten, magical wipes, gebruiksaanwijzing en verfpaletje. Met de set kun je de laarzen circa 5 keer opnieuw beschilderen. Losse verf en doekjes worden ook leverbaar.

prijs: € 29,95 maat 25-40| bron/foto: paintableboots.nl

Lees ook:Rubberen schapen…?
Lees ook:Laarzen aan de wand
Lees ook:Bijzonder Hollands schilderij
Lees ook:Unieke handbeschilderde eierdopjes
Lees ook:Kleur je eigen verkleedkleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.