De leukste tuincadeaus

Langzamerhand wordt het ook in Nederland beter weer. Het zonnetje schijnt al wat vaker en de temperatuur wordt overdag al aangenamer. Zo kunnen we toch al wat meer gaan denken aan de lente. De hoogste tijd dus om alvast leuke inspiratie te geven voor cadeautjes voor in de tuin.

 

 

 

 

Peanutbar

Vogels zijn gek op pindakaas. Het is alleen niet echt makkelijk om een pot met bijvoorbeeld pindakaas op te hangen. De Peanutbar is een erg leuk vogelhuisje gemaakt van aluminium. De houder is zo gemaakt dat je er gemakkelijk een pot in kan schuiven. Zo hoef je de Peanutbar alleen maar te bevestigen, er een pot in te schuiven en je bent klaar. Bij de Peanutbar krijg je ook een pot pindakaas geleverd. Hoef je die ook niet meer te halen.

 

 

Hanging chair

De “hanging chair” is ontworpen in de vorm van een ei. Dit biedt het optimale zitcomfort. Bovendien ziet het er erg leuk uit in de tuin. Het kuipje hangt aan een stalen constructie. Dit maakt de hangstoel erg stevig. De hangstoel wordt geleverd met het kuipje, een stalen frame en twee kussentjes. De stoel zelf is 120 cm hoog, 77 cm breed en in de diepte 63 cm.

 

 

 

Weber openhaard

De openhaard van het merk Weber zorgt voor een sfeervol en warm vuurtje in de tuin. De openhaard is zo ontworpen dat deze uiterst veilig is, maar tegelijkertijd ook erg mooi is. Met deze openhaard heb je weinig omkijken naar het brandende hout, waardoor je optimaal kunt genieten van het maken van marshmallows of eindeloos leuke kamp verhalen kunt vertellen.

Lees ook:Voor de echte natuurliefhebber
Lees ook:Duurzaam & design
Lees ook:Man achter de barbecue
Lees ook:Al klaar voor het barbecue seizoen?
Lees ook:De enige echte Helaas-pindakaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.