Balkon BBQ

Heb je geen tuin, maar wel een balkon en je wil toch graag barbecueën met houtskool? Deze houtskool barbecue kan je gewoon aan je balkon hangen. Super handig. Met een simpele klik bevestig je de barbecue al op de balkonrand. De barbecue is ideaal voor als je niet veel ruimte hebt.

Bovendien hangt de barbecue op perfecte hoogte. Zo hoef je nooit meer te bukken om bij het vlees te kunnen. Je kan zelf kiezen of je een rooster erop legt of een grillplaat. Net wat je zelf wil. Maar nu komt het. De barbecue heeft nog een tweede functie die je niet zou verwachten. Als het barbecueseizoen over is maak je van de barbecue in een handomdraai een plantenbak. Zo heb je in de winter ook nog eens een sfeervol balkon.

Je kunt de barbecue voor €55 kopen bij funlifeshop.nl.

 

Lees ook:Barbecueën op een klein balkon is nu ook mogelijk!
Lees ook:Star Wars BBQ Vork
Lees ook:Man achter de barbecue
Lees ook:Verrassende combinatie tussen een balkonbak en een tafel
Lees ook:Alles bij de hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.