DomiCopter: Pizza’s bezorg je gewoon door de lucht

Dit keer geen cadeautje, maar wel een ideale gadget voor de pizzaliefhebber onder ons. De DomiCopter bezorgt pizza’s namelijk gewoon door de lucht. Voor de huidige pizzakoeriers die nog op brommertjes bezorgen betekent dat helaas dat ze in de nabije toekomst op zoek moeten naar een nieuwe baan. De DomiCopter is een in samenwerking met Domino’s ontwikkelde drone. Deze drone bezorgt de pizza’s gewoon door de lucht.

Dit is erg handig, want dan heeft men geen last meer van stoplichten, files of eventuele verkeersopstoppingen. Daarnaast krijg je je pizza niet meer dubbelgevouwen in de doos als de pizzakoerier weer iets te hard heeft geremd.

Zie onderstaande video voor de introductie van de DomiCopter van Domino’s.

Lees ook:Je eigen pizza’s bakken!
Lees ook:Is het een vogel? Is het een vliegtuigje?
Lees ook:Nauwkeurig de pizza snijden
Lees ook:De waterdichte Smartphone hoes
Lees ook:iStuck telefoonstandaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.