Gigantische voetbal

Deze gigantische bal is niet te missen. Met een diameter van maar liefst 183cm raakt zelfs de slechtste voetballer deze bal nog. De bal is wel 475 keer zo groot als een normale voetbal. Echt een leuk cadeau voor kinderen die graag buiten spelen. Met deze bal zijn ze wel even zoet. Het enige wat je nog moet doen is een groot doel zoeken waar de bal in past.

De bal is gemaakt van dik en duurzaam plastic en kan daarmee goed tegen een stootje. Ondanks dat de bal zo groot is, is de bal toch licht genoeg om vooruit te kunnen trappen. In de bal zit een grote opening, waardoor de bal op te pompen is met veel verschillende pompen. Als de bal bijna vol is kun je de pomp stoppen en maakt de bal zichzelf stevig.

Met deze gigantische bal wordt speel plezier gegarandeerd. De grote variant is verkrijgbaar bij Vat19. Wil je een iets kleinere bal, dan kun je die vinden bij greatbiggstuff.

Lees ook:Laat uw kinderen zich vermaken met deze gigantische strandbal
Lees ook:Gezellig tafelen met vlinders
Lees ook:Groter is altijd leuker!
Lees ook:Opvallend op je fiets
Lees ook:Maak je eigen pepers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.