Een gepersonaliseerd cadeau via HEMA digitale cadeaus

hemaDat je bij HEMA leuke cadeaus kunt kopen, weet iedereen. Maar wist je ook dat je nu persoonlijke digitale cadeaus kunt kopen? Op HEMA kun je nu digitale cadeau tegoed kopen. Je kunt dit persoonlijk verpakken en via e-mail versturen. HEMA heeft hiermee een primeur. In Europa is het op dit moment de enige aanbieder.

Je kunt waar en wanneer je wil een digitaal cadeau kopen. Dit cadeau kun je op iedere gewenste dag versturen via e-mail naar de ontvanger. Er zijn meer dan 20 verschillende digitale cadeaus. Geef een bioscoop, diner, krant- of tijdschriftabonnement cadeau!

 Hoe maak je een persoonlijk cadeau?

HEMA heeft een digitale geanimeerde cadeauverpakking ontworpen. Je kunt deze verpakking persoonlijk maken met eigen tekst, foto en muziek. Op deze manier verras jij je vriend(in), vader, zoon of buurvrouw met een persoonlijk cadeau. En dat zullen ze zeker waarderen!

 Als je klaar bent met het ontwerpen, kun je het cadeau direct per e-mail sturen. Wil je de ontvanger in spanning laten wachten? Dan kun je de kalender instellen. Het cadeau wordt dan verzonden op de dag die jij gekozen hebt.

 Steven McAllister, verantwoordelijk voor nieuwe diensten bij HEMA, licht toe: “HEMA probeert het leven van zijn klanten leuker en makkelijker te maken. Met deze dienst bevestigen wij onze positie als een retailer die nieuwe markten openbreekt en daarmee zijn klanten verrast met innovatieve producten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.