Ontwerp je eigen schoen

Mannen opgelet! Dat vrouwen dol zijn op schoenen is duidelijk. Met een paar nieuwe schoenen, maak je haar dan ook heel blij. Maar het kan nóg beter. Met Shoes of Prey geef je haar een eigen ontworpen paar schoenen. In deze webwinkel kan je aan de hand van een zeven verschillende basismodellen je eigen schoenen kunt ontwerpen. Heb je eenmaal een basismodel geselecteerd, dan kan je heel eenvoudig de neus en de hakken kiezen. En dan komt het leukste: het kiezen van de materialen en het inkleuren! Kies voor slangenleer, zacht leer, suede of zelfs glitters! Maak je design af met wat decoraties en voila: je eigen ontwerp!

Prijzen zijn vanaf € 185. Kijk voor meer informatie op www.shoesofprey.nl.

Lees ook:Decoreer je koffie!
Lees ook:Arty shoes
Lees ook:Je eigen zak van Sinterklaas
Lees ook:Ontwerp je eigen cadeaukaart
Lees ook:Pimp je hoge hakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.