Cute sleeves

We houden allemaal van onze smartphone, Ipad en lappie, maar nu kunnen we deze apparaten nóg meer knuffelbaar maken! Barry’s Farm verkoopt namelijk telefoon-, Ipad en laptophoezen die lijken op monsters, robots, retro apparatuur of zorgen voor een business look. Een groen fuzzy monsterhoesje of een mixtapelook voor je telefoon is toch gewoon hilarisch! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ‘meneer de uil’ of de cheeseburgerhoes. En wat wij helemaal top vinden, zijn de prijzen, gemiddeld niet duurder dan een normale sleeve! www.barryfarm.net

Lees ook:A-Solar Xtorm Star Tablet Power Sleeve
Lees ook:iPad hoes
Lees ook:Laptop undercover
Lees ook:Terug naar de goede oude tijd
Lees ook:Haai Tea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.