Safehome: stijlvolle en gemakkelijke brandblusser

Veel mensen bergen hun brandblusser op achter kastdeurtjes en andere plekken waar je niet goed bij kunt in geval van nood. De SafeHome van de Braziliaanse designer Moiser Hansen is ontworpen om dit probleem tegen te gaan. De SafeHome heeft namelijk een aantrekkelijk design, waardoor hij zeker niet misstaat boven het fornuis.

De brandblusser is ontworpen voor kleine brandjes, zoals bijvoorbeeld in de keuken. Daarnaast is de SafeHome niet al te zwaar en erg makkelijk in gebruik, waardoor zelfs kinderen er in noodsituaties mee overweg kunnen. De designer is in gesprek met een fabrikant, dus misschien vind je het product wel in de schappen!

Lees ook:Keukenschort in de kinderschoen
Lees ook:Lego kookwekker
Lees ook:Chocolade lamp van Alexander Lervik
Lees ook:De kleine draadloze speaker van Philips
Lees ook:Een gewone ouderwetse melkfles of is het toch iets anders..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.