Hangmat voor katten

Een hangmat is ideaal om heerlijk in te ontspannen. Iedereen weet wel hoe lekker het gevoel is van een zachte katoenen hangmat in de rug. De Cat Crib is zo’n hangmat, alleen dan speciaal gemaakt voor katten. Het geeft een kat de perfect plek om te ontspannen. Een erg leuk cadeau voor de kattenliefhebbers onder ons.

De Cat Crib is eenvoudig te bevestigen aan de poten van een stoel, tafel of wat dan ook met vier poten. In tegenstelling tot de typische huisdier meubels, neemt de Cat Crib niet veel ruimte in beslag. Dat scheelt ook weer een hoop rommel in huis. Ook de kat vindt deze leuke nieuwe slaapruimte beter dan uw meubels. U zult geen bekraste meubels meer aantreffen, en u kat zult voortaan genieten van deze heerlijke Cat Crib.

De Cat Crib is verkrijgbaar in de kleuren zwart, paars en neutraal. Voor 29 dollar is de Cat Crib hier te koop!

 

Lees ook:Mooie doos voor mooie spullen (of prullen)
Lees ook:Speelkleed speciaal voor Lego
Lees ook:Stoere boxers voor stoere jongens
Lees ook:Laat de hond zelf plezier beleven
Lees ook:Leuke dingen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.